Híreink

2017-02-28

Hátitáska beépített LED-es jelzőfénnyel

Hátitáska beépített LED-es jelzőfénnyel Új termék a Foszforeszkáló webáruház kínálatában! A GO LED egy forradalmian új hátitáska beépített LED-es jelzőfénnyel, ami a láthatóságot segíti a közlekedés során. Kifejezetten bicikliseknek, görkorcsolyásoknak, kocogóknak, robogóval vagy rollerrel közlekedőknek fejlesztették ki.

tovább »

2016-09-29

Világítós asztali lámpák a kínalatunkban

Világítós asztali lámpák a kínalatunkban Világítós asztali lámpák, világítós boros doboz, világítós csokis-, ékszeres dobozok, reklám táblák, és hamarosan fali mandala képekkel bővül a választék. Érdemes visszalátogatni a világítós ajándékokat is kínáló Foszforeszkáló webáruházba!

tovább »

2016-09-22

Világítós holmikkal jelentkezik a Corsair

Világítós holmikkal jelentkezik a Corsair Ráadásul nem csak simán, hanem színesen világítanak, ami tulajdonképpen az idei trendnek felel meg.

tovább »

2016-05-26

Fluoreszkáló tematikus Facebook oldalunk

Fluoreszkáló tematikus Facebook oldalunk A fluoreszkáló tematikus Facebook oldalunkon fluoreszkáló, foszforeszkáló, sötétben is világító, vagy neon színű érdekességeket, megoldásokat mutatunk be.

tovább »

2016-05-26

199Ft a Foxpost csomagpontba szállítás

199Ft a Foxpost csomagpontba szállítás Június végéig 199 Ft-ért kiszállítjuk a megrendelt terméket az közelében levő Foxpost csomagautomatába, ahonnan kényelmesen és biztonságosan átveheti, amikor megfelelő.

tovább »

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink